Eerste dagen alleen!

Door: Willem Jongbloed

Blijf op de hoogte en volg Willem

15 Augustus 2008 | Verenigde Staten, Tampa

Daar ben ik dan! Veilig en wel in Tampa, Florida! En hier mijn fantastische weblog! Persoonlijk vind ik 'm ongeloofelijk mooi! Ik zal zo goed mogelijk mijn best doen om de site een beetje up to date te houden, maar ik ben niet van plan pagina's lange verhalen te schrijven.
Alleen dit bericht is misschien wat langer.
Goed, na een 3 weken lange tour door de VS met mijn geliefde ouders en zusje zijn de eerste indrukken van de Amerikaanse cultuur opgesnoven. De mensen zijn heel vriendelijk, soms ook overdreven vriendelijk, het is warm en vochtig, het kan er flink stormen, je kan nergens een hap normaal voer vinden (behalve Subways en KFC dan), het is overal heel netjes en geordend en alles is groot.

Gister ben ik door mijn medereizigers achtergelaten in een hotel. Het was voor hen tijd om naar huis te gaan en voor mij nog geen tijd om in mijn kamer op de campus in te trekken. Dat gebeurt aanstaande maandag. In ieder geval heb ik nu wat tijd voor mezelf om de stad te verkennen en wat uit mijn neus te beuken. Helaas regent het hier nog als een dolle, dus echt veel ben ik de deur nog niet uit geweest. Gister ben ik een stukje op mijn gloednieuwe fiets gaan fietsen en kwam ik uit bij een bioscoop waar ik een gezellig filmpje heb bekeken...in mijn eentje. Ik had het hele gebouw voor mezelf.
Toen ik weer buiten kwam regende het pijpestelen dus ik ben drijfnat in het hotel aangekomen. Pizza besteld, nog een filmpje gekeken op HBO en een uiltje geknapt.
Vanochtend een prima ontbijt genuttigd en wat uurtjes geskyped. Mocht iemand ook de behoefte hebben om mijn stem te horen: download skype en zoek naar mijn skype-naam "willem.jongbloed". Komt het helemaal goed.

Ik ga het hier bij laten, want het is weer etenstijd. Denk dat ik daarna maar eens de fitnessruimte in duik....

• 15 Augustus 2008 - 23:41

Liza:

Nou ziet er goed uit hoor, deze weblog!
    Heb je inmiddels al een kilo'tje uit je neus gebeukt..?? hhmm, lekker!!
    Ik heb nu mn "wakker blijven" bereikt!!
    Ongeveer 36 uur wakker nu!!
    nou, ga nu maar eens tukken!
    veel plezier in je uppie!
    BEUK ZE!
    -x-

• 16 Augustus 2008 - 09:24

Lisette:

Is wist niet dat je naar the USA ging! Veel plezier!

• 16 Augustus 2008 - 10:46

Mama:

Oh Willem: wat is-ie mooi, je weblog! En al zo'n lang bericht de 1e keer.... Je bent dus van plan om heel vaak een kort berichtje te plaatsen (i.p.v. af en toe een lange update). Ik zal iedere dag even kijken. Leuke foto van ons 4-en. Dikke X, mama

• 16 Augustus 2008 - 14:19

Marv:

Een stel fraaie minaretten heeft je universiteit!
    veel plezier vent!
    hvj

• 17 Augustus 2008 - 11:06

Marco:

Haha, jij komt sws als een tonnetje terug zo te horen:P
    x

• 17 Augustus 2008 - 11:59

Iris:

hiiiiiiii wil!!!
    Ik zal je zsm even toevoegen op skype en ies heeft ook skype! (zoek haar maar even)!

XXX

• 17 Augustus 2008 - 13:35

Pien:

lieve teddybeer!

leuk hoor je weblog, idd heeel handig in elkaar geklust!
    Helaas voor jou HAAT ik waarbenjijnu, dus let maar gewoon lekker op je mailbox want daar zullen mijn berichten aan jou verschijnen!!

have fun!

XXXX Pien

• 17 Augustus 2008 - 22:57

Snert:

willlllllll!!!!

ziet er goed uit!!!!!!!!
    moet wel zeggen dat het contact lekker verloopt!!!

xxxxxxxx from brazil