De grote dag!

Door: Willem Jongbloed

Blijf op de hoogte en volg Willem

17 Augustus 2008 | Verenigde Staten, Tampa

In mijn vorige bericht was de fitnessruimte nogal sarcastisch bedoeld. Vandaag heb ik er serieus, geen geintje, drie kwartier doorgebracht. Wat je uit verveling wel niet allemaal kan doen! Ik heb ook weer wat baantjes getrokken in het zwembad. Het is ongeloofelijk. De mensen achter de receptie beginnen steeds vreemder naar me te kijken: ik ga elke dag met mijn fiets naar buiten en kom binnen een uur bezweet van de warmte weer binnen rennen. De rest van de dag kom ik regelmatig langs lopen om buiten te roken.
Intussen staat het weerbericht vol van de opkomende hurricane 'Fay'. Die waait nu over Cuba en komt recht op het schiereiland van Florida af! Het is nog niet zeker hoe erg die in kracht zal toenemen, maar het is toch even spannend.
Ander groot nieuws is dat ik morgen mijn kamer in trek. Ik krijg eindelijk wat mensen te zien die in het zelfde schuitje zitten als ik. Het zijn voorlopig alleen de internationale studenten maar ik kan eindelijk eens praten! Ben erg benieuwd hoe het zal gaan.
Dit bericht wordt alweer veel te lang en is al zo kort na mijn vorige bericht. Alleen maar een indicatie van mijn verveling...
Bedankt voor de leuke reacties!!!

• 18 Augustus 2008 - 07:00

Bobbie Calibra:

oh oh oh rooie, het moet niet gekker worden met dat sportieve gedoe van je en dan te bedenken dat je niet mag roken en drinken.. het gaat nog s de goede kant met je op jongen;)
    wat me wel zorgen baart is jouw muziek kennis, daar kan aan gewerkt worden haha
    veel plezier vandaag man en spreek je snel ouwe

• 18 Augustus 2008 - 07:37

Ies!:

WIL!!! Veel succes vandaag op school! Hoop dat je het naar je zin gaat krijgen... Liefs!!!

• 23 Augustus 2008 - 11:35

Pelle (baasje):

Morge W! ik vind je een aardige vent.. maar ik hou er niet van dat je tegen me liegt. jij baantjes zwemmen.. no facking way haha